lördag, augusti 04, 2018

Tidningsrundan ...

.. avklarad innan det blir för varmt. Lagom tur på morgonen. Träffar inte en människa. Det är tyst och lugnt. Kanske har sommargästerna redan börjat dra sig hemåt för att börja jobba efter semestern.

Annars brukar man ju ibland träffa någon hundägare. Men inte idag. Vi vandrar hemåt till humlesurr och sländeflykt. I vägkanten har stenbären mognat.

Nu är det dags för frukost.

Så har vi det här på Costa del sol.

*****

8 kommentarer:

 1. Ljuvligt svalt här idag! Bästa morgonen hittills!

  SvaraRadera
 2. Här kommer tidningen numer måndag till fredag med posten på eftermiddagen. Så njut medan ni kan. Rätt vad det är kanske det sprider sig.

  SvaraRadera
 3. @Elisabet

  Här lyckades vi i natt få ner temperaturen i sovrummet till 24,5 grader. Med korsdrag.

  SvaraRadera
 4. @Cecilia N

  Men är det på den fasta bostadsadressen, eller ...?

  Här gäller att man kan begära sin tidning till ett s.k. tidningskast. Där ligger den tidigt, tidigt på morgonen. Vi har ingen vanlig adress här ute i skogen.

  SvaraRadera
 5. Jepp!
  Hela Öviks kommun. Hela året. Sedan i maj.

  SvaraRadera
 6. @Cecilia N

  Men har inte tidningarna ett eget distributionsföretag. Det har de här. Och de tar även hand om annan "post". Tidningen VI, t.ex. kommer med morgontidningen en gång i månaden.

  SvaraRadera
 7. Nej, de slutade med det 1maj. Nu går allting via posten. Så nu kan jag få vänta på min torsdagstidning till onsdag ... alltså veckan efter ... Förut kom den med tidningsbudet.
  Antagligen borde jag skrika och skälla i telefon varenda gång. Men jag har alltså inte fått den på utgivningsdagen torsdag en enda gång sedan den nya ordningen.

  SvaraRadera
 8. @Cecilia N

  Klaga direkt hos tidningen. Det gjorde jag, när plötsligt VI började anlända upp till 14 dagar efter utgivningsdatum. De tog allvarligt på det. Och på något sätt löste de situationen.

  SvaraRadera