torsdag, augusti 27, 2020

Omvärdering

Jag vet att jag nämnt det förr. Men då fick jag inget större stöd för mitt resonemang. Så jag försöker igen.

Tiden går fort när man har roligt. Så sägs det. Men stämmer det verkligen? Vart tog i så fall juni, juli och augusti vägen? I och för sig har jag väl inte lidit svårt under dessa månader. Men något särskilt kul kan jag inte påminna mig att jag haft. Fyllt år - ja i och för sig, med två goda vänner på fika. Midsommarfest - inställd. Benke 67 med samma två goda vänner på fika. Ja, det var väl allt i festväg.

Några resor? Nej, inte annat än en tredagarsvistelse i utskärgården. Det gick snabbt över. Men det var trevligt.

Vi som brukar förlänga sommaren med en utlandstripp under hösten, har inte heller det att se fram emot. Nyårsresan till Stockholm vet vi inte heller om den blir av. 

Nej - tråkigt ska vi ha.

Märkligt nog rusar tiden faktiskt iväg. Enformigt. Och det är väl bra, så kanske vi får börja ett nytt liv om något år igen. Så att man får lite trevligt och därmed lite mera tid.

Ser fram emot det.

*****

4 kommentarer:

V sa...

2020 känns inte som året vi kommer att minnas fyllt av glädjestunder direkt. Hoppas verkligen att vaccin kommer till nästkommande år i alla fall.
Saknar att kunna resa och träffas mer obehindrat. Att krama mina föräldrar som båda är i riskgrupp.

Bert Bodin sa...

@ V

Saknar att kunna vara spontan.

Thalassa sa...

Det här inlägget skulle jag kunna kopiera nästan rakt av. Till och med ”fyllt år - med två nära vänner - utomhus”. Känslan är precis samma. Det har inte gått någon större nöd på oss, men trist har det varit. Vi har ju varit/är - kanske - extremt försiktiga. Har inte ens handlat mat i butik. Jag fixar gärna den biten online även fortsättningsvis, men min kock tycker det är ett nödalternativ.

Bert Bodin sa...

@ Thalassa

Jag tror det är många av oss äldre som har samma känslor inför den rådande situationen.