onsdag, augusti 12, 2020

Två av kvällens höjdpunkter ...

.. var SVT:s korrespondentträff. Intressant att höra om deras liv, deras jobb och deras kommentarer om respektive bevakningsområden. I två timmar. Lärorikt.

Höjdpunkt nr. 2: Första programmet i en ny säsong av Timothy West och Prunella Scales program Kanaler och kärlek. Vi får idag följa med på en färd uppför Nilen. I Kunskapskanalen eller i URplay.

Kvalitet. 

*****

4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Nej!!! Nu missade vi Kanaler och kärlek, som är ett sånt favoritprogram!! Så intressant att följa dem längs olika kanaler och allt vad dom berättar om.

Bert Bodin sa...

@ Elisabet

Aj'då! Men det finns på UR-play.

Turtlan sa...

Det är väl en sak som är bra med att det blir höst framöver. Jo se på tv igen. Det blir det sällan för mig så här års. Inte ens radio här på båten sista veckan vilket är mer ovanligt för att vara mig.
Tack för tipsen om ”kanalprogrammet”.

Bert Bodin sa...

@ Turtlan

På något sätt är det skönt när saker och ting går tillbaka till det vanliga schemat på hösten. Skönt att känna igen sig i TV-tablån.

Men radio skulle jag aldrig klara mig utan. P1 för det mesta. Men P2 lördag från kl. 15 och tre timmar framåt. Och så P4 och R s s v på lördagmorgon. P4 också obligatoriskt i bilen pga trafikrapporter.