fredag, april 16, 2021

Näe

Inget hände idag. Solen sken. Vind obefintlig. Somnade i en stol på terassen. Lagade god mat. Såg på TV. Varför måste Luuk skrika när han pratar?

Gonatt!
 
*****

8 kommentarer:

Elisabet. sa...

Skriks det inte tämligen ofta numera, i tv? Dom kanske tänker på oss äldre som hör dåligt ,-)

Bert Bodin sa...

@ Elisabet

Men på våra tv-apparater finns det en liten finess: Volymkontroll.

Men herr Luuk är skrikspecialist.

Men kanske är det egentligen så att det är han som hör dåligt!

Anonym sa...

Han har gäll röst också, eller om det beror på att han skriker?Tänkte på detta igår. Ämnet/ordet var tämligen ointressant så istället för att sänka ljudet bytte vi kanal.
De allra vänligaste hälsningar Lena

Bert Bodin sa...

@ Lena

Har sett två av hans program och tycker att de har varit lite småintressanta. Men bättre vore om han fokuserade mindre på att "framhäva" sig själv.

Anonym sa...

Jag har svårt för program med herr Luuk, just för att han skriker. Men det finns fler skrikiga programledare också tyvärr. ellem

Bert Bodin sa...

@ ellem

Det är någon amerikanisering på gång, tror jag.

Anonym sa...

Klarar inte av herr Luuk, han skriker aggressivt, istället för att prata normalt så man lockas att lyssna. Har ni tänkt på att både i radion och på TV så pratar nästan alla som om det vore att sportreferat i en fotbollsmatch, jag blir så trött....Värst av alla är nog en hen som är på radio Norrbotten på morgonen, man byter då till 1:an eller 2:an, men det vore roligt att få litet trevliga, lättsamma nyheter från Norrbotten, men svårt att härda ut sport-referat-snabbheten i pratet och dessutom allt omotiverat skrattande som förekommer, även om hen/de pratar om allvarliga nyheter. Nä skönt att ha en tidning att läsa då tycker Majalena.

Bert Bodin sa...

@ Majalena

Du är inte ensam. 😉

Det är tydligen en stil importerad från det "förlovade landet i väster".