Låter gott. Jag har också börjat laga torskrygg ibland när man kommer åt det till någorlunda vettigt pris. Hittills gjort i ugnen med bara smör och Maldonsalt på och så en god sås till sen. Men skinka till tror jag blir jättegott. Ska prova det. Killen i fiskdisken pratade om att rulla in torskryggen i bacon och sen laga den i ugnen. Men jag är inte så förtjust i bacon faktiskt. Jo för all del om den är knaperstekt går det ju bra. Man kan kanske ha den "on the side".
Jag använde torkad skinka av norrbottnisk tillverkning. "Rostade" skivorna i knyten/rosor/knycklingar i 100 grader i ca en timme. De blir lite knapriga. Sedan serverar jag dem till. Rostningen förstärker smaken.
Låter gott. Jag har också börjat laga torskrygg ibland när man kommer åt det till någorlunda vettigt pris. Hittills gjort i ugnen med bara smör och Maldonsalt på och så en god sås till sen. Men skinka till tror jag blir jättegott. Ska prova det. Killen i fiskdisken pratade om att rulla in torskryggen i bacon och sen laga den i ugnen. Men jag är inte så förtjust i bacon faktiskt. Jo för all del om den är knaperstekt går det ju bra. Man kan kanske ha den "on the side".
SvaraRaderaJag använde torkad skinka av norrbottnisk tillverkning. "Rostade" skivorna i knyten/rosor/knycklingar i 100 grader i ca en timme. De blir lite knapriga. Sedan serverar jag dem till. Rostningen förstärker smaken.
Radera