lördag, december 17, 2016

Kommentarer

Fick ett mejl angående kommentarsfunktionen i bloggen. Det var Annika som hade svårigheter att åtminstone få säga God Jul, men misslyckats.

Nu vill jag gärna höra om fler råkar ut för samma problem. Min kommentarsfunktion är inställd för största möjliga öppenhet. Inga kontroller, inga spärrar är inlagda.

Och jag gillar kommentarer.

Mejla mig gärna, om du inte kan göra dig sedd på annat sätt. Min mejladress är också föredömligt enkel: förnamn.efternamn och sedan telia.com efter at-tecknet.

Välkommen!

*****

4 kommentarer:

Anta Snaque sa...

Tydligen struligt lite till och från. Jag märkte det härom kvällen när jag skulle kommentera på en annan blogg och även svara på kommentarer på min egen. Men då var det kortvarigt. Hoppas det ordnar upp sig.
Trevlig fjärde advent!

Bert Bodin sa...

Ja. Det verkar ju funka nu. Det var kanske tillfälligt.

Bert Bodin sa...

Hej i Lule!

 

Så bra att det inte var jag som var så o-teknisk i nuläget, mer synd kanske för din del också,  om  det  blir krångel här på din fina blogg...

Kommentatorsfältet fungerar inte om man väljer “kommentera som”...jag brukar använda “namn”...men nu är rutan helt vit, blank och tom, inga kommentarer går att skicka.

 

Hoppas det odrnar till sig. Din blogg är fantastiskt fin, tack för det Bert!

 

Önskar dig en fröjdefull och God Jul här ifrån Hudik.

MVH Birgit

Bert Bodin sa...

Tack för alla fina ord. Kul att du gillar bloggen.


Konstigt det där med kommentarsfunktionen. Jag ser inte annat än att allt ser normalt ut i "bakgrunden". Kanske något tillfälligt.