torsdag, april 30, 2020

Jaha

Nu har han vänt. Trumpeten i USA har nu plötsligt tydligen tagit WHO till heders igen. Han stoppade ju USA:s finansieringsdel av organisationen för att han tyckte den skötte sig dåligt.

Igår pratade WHO väl om Sveriges coronastrategi. Att vi förmodligen gör rätt.

Och vips ... så blir vi plötsligt ett bra exempel även i den förmodligen sinnessjuke presidentens förvirrade värld. Han tycker nu att vi uppför oss väl.

Undrar hur länge det håller.

*****

4 kommentarer:

Allmycke sa...

Jag har följt amerikansk politik tämligen noga under de senaste 20 åren - speciellt så när Obama var president, eftersom det ingav ett visst hopp för nationen.
När så # 45 kom till makten, kändes det som om jag borde stänga av alla nyhetskanaler och bara ägna mig åt mitt eget liv... tills jag insåg hur den här galningen kan påverka ALLAS liv med sina stolligheter.
På senare tid verkar det som om hans uttalanden under oäääändliga presskonferenser blir alltmer förvirrade, där han står mellan ett antal medhjälpare med stenansikten... Ja, Förutom då Fauci som inte kunde hålla sig...
Jag tror - utan vetenskaplig bakgrund - att karln är i första stadiet av någon form av demens-sjukdom. Skjut mig om jag har fel!

Elisabet. sa...

Allmycke: jag önskar dig inte att skjutas, men hoppas verkligen att han inte är på gång att bli dement. Då blir det ju ännu värre. Eller ..? Enda trösten med den mannen är att han är nykterist. Ve oss om han dessutom söp sig berusad på lördagkvällarna.

Bert Bodin sa...

@ Allmycke

Då får vi hoppas att han kan tvångsdiagnostiseras, och kan avsättas. Nå't fel är det ju på karln.

Bert Bodin sa...

@ Elisabet

Men om han får en diagnos måste han väl kunna avsättas.