torsdag, mars 23, 2023

Konst

Så var det återigen dags för en liten konstutställning. Denna gång av unga konstnärer. Och en del äldre. Utställningen ägde/äger rum under lång tid, med vissa undantag. 

Salongen tillhör de absolut trevligaste ställen man kan besöka. Man blir välkomnad och blir bjuden på kaffe. Humor tillhör definitivt ett av kvalifikationerna i CV:t för de som jobbar här. 

Samtidigt som jag var där dök en av våra grannar upp också. Hon hade förr om åren besökt en annan salong av samma orsak, men tyckte att den här statliga var bäst. 
 - Trevligaste personalen, sa hon.

Många utställare men få signerade konstverk

Här anar jag en förfalskning

Skulptur fanns också. Den bidrog jag med. Den granskades och fick fullt godkänt.

*****

7 kommentarer:

Monica sa...

De är trevliga, maken väljer en privat för den är närmast, en statlig tidigare lite längre bort, var väl monopol då. Men kaffe och trevliga är de. Och även vid reparation. I pandemins början måste han lämna bilen när de upptäckt något vid däckbytet. Låg avsides och lite tveksamt med bussåkande då och tänkte ringa taxi. Men bilverkstaden körde raskt fram en bil och skjutsade hem. Ja de får fler besök🙂

Bert Bodin sa...

@ Monica

Jag håller mig till den statliga.

Avreglering har hittills inte gett några fördelar i någon bransch. Skolor, apotek, tågtrafik etc. etc. .... Ingen succé.

Monica sa...

Fast värst är statliga Vattenfall med sin VD. Sen är mycket upp och ned numera, engelska skolan ger rysningar och helt obegripliga beslut runt den. Fast engelsk är den ju inte utan tysk-amerikansk med miljardärskan som har svensk make som hejar på.

Eliza sa...

Tror inte det handlar så mycket om ifall dom är privata eller statliga...Handlar om proffsighet och bemötande...Har under 45 år varit på olika...Och då vinner Kalix stort!

Bert Bodin sa...

@Eliza

Men var har avregleringar gjort gott?

Tågen?
Apoteken?
Skolorna?
Elmarknaden?

Eliza sa...

Jag pratade endast om bilprovningen...Vad jag tycker om privata i andra branscher,vård,skola m m,tar Fem A4 sidor...Hade jag tyckt det var bra,räckt med en mening...Haha..

Bert Bodin sa...

@Eliza

Förstod väl att du var förståndig. 👍😉