onsdag, mars 15, 2023

Ny tradition

Nere i lobbyn
Jag började donera i fjol. Det blev populärt.
 
Vi får se hur det går i år.




 
 
*****

8 kommentarer:

Elisabet. sa...

Så omtänksamt! Det hade i alla fall jag uppskattat!

Monica sa...

Så trevligt! Skulle tycka det vore toppen men undrar här. Vi har en skånska i huset som slänger allt hon ser, river ned allt från anslagstavlan.
Jag la ned svindyra magasin från UK, efter en kvart var de borta, trevligt tänkte jag men de låg i papperskorgen ute ... Jag hade förstås tagit tillbaka dem om ingen ville ha och det skrev jag också på en papperslapp.

En granne kom alltid med rabarber och då fick man kasta sig över dem för annars åkte de ut. Den familjen ledsnade och flyttade.

Kanske fått fördomar om skånskor nu😉men ingen idé att prata, fungerar inte och jag rör inte ett finger längre för att göra fint i blomlådor m m. Blundar och går förbi som alla andra.

Bert Bodin sa...

@ Elisabet

De är bara att komma hit och hämta. ;-)

Bert Bodin sa...

@ Monica

Folk kan vara underliga ibland.

Hade en besökare här i huset som klottrade och förstörde en exklusiv väggkalender där i trapphuslobbyn. Sedan stal han hela kalendern.

Monica sa...

Var det den fina du hade gjort?

Bert Bodin sa...

@ Monica

Ja.

Eliza sa...

Underliga..Ja,mer än underliga..Satt och funderade en lång stund,varför "folk" gör så...Kom inte på något..Men stört är det...Skulle vara tacksam om jag bodde som en del av er gör,och mina grannar ville dela med sej...

Bert Bodin sa...

@ELIZA

Ja, något är stört.