fredag, mars 17, 2023

Middag ...

.. blev det hemma i stan. Vi beslöt att åka hem, med tanke på det snöhot som SMHI kom med., gällande kvällen och lördagen. Vi är förstås inte snöfega, men helg och plogning kanske inte funkar ibland. Och söndagen måste vi avnjuta hemma.

Vad serverade jag då? Jo, det blev gurpi på mangobädd, kokbrynt västerbottenpotatis och en blåbärsreduktion.

Gott var bara förnamnet.

Vinet blev Pulsato Primitivo di Manduria.


Och snön då? Av den har vi inte sett en enda flinga.

*****

2 kommentarer:

ELIZA sa...

Ni har ju rena restaurang maten!!! Vi har premiär grillat idag..Maken var sugen på kött..Gjorde ett folie paket med torsk,till mej...Men håller mej till att lägga fisken i ugnen,,trocomare,och grädde,i fortsättningen...Betydligt saftigare...Äter kött,men bara i grytor...Långkok,på 3 timmar typ...Gjorde en gryta på resten av kött biten...Fast sa att det blir grönsaker med kött...Schalottenlök,morot och champinjoner...Seeen,gjorde jag nåt,jag aldrig gjort förut..Ringlade i het chilisås...((Har ju den i köttfärssås,så kött som kött))Det gjorde hela rätten!!!Sååå god!Blir middag i morgon...

Bert Bodin sa...

@ELIZA

Och du ska tala om att vi äter restsurangmat!?? 😳😇