söndag, mars 26, 2023

En kort ...

.. sväng på stan när vi kommit tillbaka. Som vanligt en del olika aktiviteter. TV-inspelning på ett ställe. Idol-audition på ett annat. Denna gång i en lokal med fri insyn från gatan. Ljudet når också ut.


*****

8 kommentarer:

Monica sa...

Skönt när det händer något, ja inte skjutningar och knivhugg och ännu värre utan trevliga saker som ger stimulans på promenaden. Och fint väder har ni med.
Jag måste läsa dagboken högt för maken, han mindes inte riktigt och här finns nedskrivet om mars månad 2022. I stort sett varje dag var vi ute i solen, hade kaffe med, myste med grannar och vänner. Massor med aktiviteter. Men kriget bedrövade oss och dokumenterat mycket. Men om vädret var verkligen skillnad mot denna bedrövliga marsmånad nu 2023. Och ännu mer bedrövligt i övrigt med världen och här. Hoppas på en ljusning men det är bara hopp och tror knappt på det. Så tänkt och nästan bestämt att det får bli mer fart på allt medan det går. Inte pessimistisk bara realistisk optimist😄

Eliza sa...

Nyfiken...Hur försiktiga är alla som läser här?Här hemma är jag och maken lite oense...Fest i byn snart,(inomhus)törs vi ?Jag vill,maken inte...Annars har jag varit mest emot,levt som eremiter...Utomhus aktiviteter har vi varit med på...

Bert Bodin sa...

@Monica

Lycka till med dina föresatser.

Bert Bodin sa...

@Eliza

Med 6 sprutdoser skulle jag inte tveka.

Tony sa...

Tycker denna första delen är den bästa på Idol nu för tiden. Har slutat följa resten av programmet.

Åke sa...

Idol vet jag inte vad det är... bara hört talas om det. Men jag är grymt impad över erat sätt att värma upp gatorna för en mycket trygg gågata.

Bert Bodin sa...

@Tony

Det där inlägget är nog så långt jag följer företeelsen. 🥴

Bert Bodin sa...

@Åke

Funkar utmärkt. Även ute i körbanan i ett par backar här i stan.