onsdag, mars 08, 2023

Panscho på riktigt

Idag har jag varit på möte. Pensionärsmöte, hör och häpna! Visserligen är det snart 7 år sedan jag vid 67 års ålder drog mig tillbaka - men pensionärsförening .... nä!

Men nu har jag åkt dit. Det är förstås en lite speciell verksamhet. Aktiva pensionärer heter den. Här pratas inte äldrevård eller hemtjänst. Här pratas klackarna i taket, om det finns något. Men mest handlar det om uteaktiviteter. 

När man tittar igenom programmet inser man snart att det inte finns en chans att ställa upp på allt. Men det finns mycket att välja på. Det program som föreligger i tryck kommer också till del att vara inaktuellt, så det hänvisas till hemsidan istället. Och bara för att visa att vi kan, så kommer hemsidan att göras om i grunden för att bli ännu bättre. Det är precis på gång. 

Mötet idag var inget formellt möte. Det var bara en fikastund för oss nyblivna medlemmar. 40 stycken var vi som fick en genomgång om vad som var aktuellt i vår och sommar. Fjällvandring, körsång, boule, bokcirkel, bowling, vinkurs, båtcykling Donau med mera, med mera. Två av aktiviteterna har vi redan anmält oss till.

Tack för fikat!

Klicka och läs!

*****

2 kommentarer:

Elisabet. sa...

Låter himla trevligt! Pratade med Kent i Småland som verkligen engagerar i sig i alla möjliga påhitt från sin pensionärsförening. Han tycks ha fullt upp!

Bert Bodin sa...

@Elisabet

Det var full fläkt i föreningen. Många nya förslag på aktiviteter.