måndag, april 15, 2024

Och idag ...

.. hände ju rakt ingenting att berätta om. För ni vill väl inte veta att jag tog en promenad efter frukost, för att möta Benke som gjort ett gympass, och som slutade med att vi åt lunch när vi kom hem. Eller hur?

Sen blev det ännu en slinga med apostlahästarna, som så småningom avslutades med en kaffe och en kardemummabulle på Smedjans fik, varpå jag gick och kompletteringshandlade för middagen, som blev en vansinnigt god korvsoppa gjord på rester av en lasagnefyllning som legat i frysen och väntat på att jag skulle inspireras av den.

Det var väl heller inte så intressant?

Gonatt.

*****

3 kommentarer:

Gunnel sa...

Lasagnefyllning i korvsoppa låter både intressant och gott.

Bert Bodin sa...

@Gunnel

Drt var överskott av kokta, strimlade och hackade grön-/rotsaker, som var menade som lasagnefyllning (laxdito), men som blev för mycket.

Det blev jättegott. Tillsatte crème fraiche, mjölk, och en god senap. Och så Nyhléns goda falu i lämpligt stora tärningar. Mums!

Elisabet. sa...

Kan det inte vara så, att har man haft ett arbete där man dagligen träffat mängder med människor - inte enbart kollegor - så blir fallet högre när man går i pension? Det tror jag. Hade jag inte haft affären att besöka och därmed får möjligheten att möta många av dem jag nästan dagligen mötte i jobbet, hade jag nog blivit galen. Vi bor ju dessutom så avskilt.