tisdag, juni 14, 2022

Värt det


Nästan 10000 kronor fattigare
kan jag dock konstatera att det behövdes. Synkvaliten uppgraderad ett snäpp. 

Men så fick jag ju slipade solglasögon också. Med polaroidfunktion.

Skönt!

*****

10 kommentarer:

Monica sa...

Har nära här som precis fått sina och det fungerar jättebra och helt perfekt också med "solslipningen", väldigt bra vid bländande bilkörning. Blev lite chockad av priset dock, fattar inte riktigt varför de blir så dyra. Men lika då i Norrland som i Svealand😄

Elisabet. sa...

Snyggt! Jag kollade ju synen och borde verkligen, men tycker att det är för otroligt dyrt och inte kan man direkt kolla om optikerns utsago stämmer. Man är lika chanslös som hos tandläkaren. Den här mannen jag var hos, han var färdig på mindre än trettio minuter, nja, jag litar inte riktigt på honom.
Ska testa hos någon annan också.

Bert Bodin sa...

@ Monica

Dyra? Men med den designern, så får man räkna med det. ;-)

Bert Bodin sa...

@ Elisabet

Här fick jag fullt förtroende. Och hade dessutom rekommendation från en god vän. Och det blev bra. I alla fall hittills. Det känns ju alltid lite konstigt i början, när man bytt glasögon.

Babsan sa...

Jag har precis köptnya.Specsavers ….mycket att önska men ändå nöjd med brillorn .2 par 6 500.- Har haft glasögon i 63 år och är kräsen när det gäller val etc .Fick dålighj’lp vid val av båge etc men annars är jag nöjd på kvaliten

Bert Bodin sa...

@ Babsan

Har haft Specsavers i många år. Men nu bytte jag för att prova något nytt. Här var det väldigt personlig service måste jag säga.

Elisabet. sa...

Jag räknar mig inte till dom snåla, inte i vanliga fall, men se när det gäller glasögon .., då svider det. Det är så att jag har bestämt mig för att spara till en för mig STOR summa som jag ska ha som trygghet, om något händer. Nu är jag nära ett delmål och njaaaa, då håller jag mig ett tag. (Förmodligen kommer jag väl att gå hädan innan målet är nått och då hade jag ju lika gärna kunnat ha roligt för pengarna).

Elisabet. sa...

Ps. Bert, bryr du dig verkligen om vilken designer det är ..? På riktigt? Ds.

Bert Bodin sa...

@ Elisabet

Nej.

Bert Bodin sa...

@ Elisabet

Det gäller att prioritera. Men roligt ska man också ha. 😊