tisdag, juni 07, 2022

Nu tycker jag ...

.. att den regering som tillträder efter höstens val, väcker frågan om att ändra regelverket, till att förbjuda politiska vildar i fortsättningen.
(De vi har nu försvinner ju automatskt vid valet.)

Att människor som valts in i Riksdagen på falska premisser kan utöva sådan makt, är helt förkastligt. 

Eller tycker du annorlunda?

*****

6 kommentarer:

Monica sa...

Eller kan du som vilde flytta till Iran, det land den numera omtalade vilden kommer ifrån, och kräva att de blir folkpartister🙃ja skämt åsido men vare sig vildar eller "ovildar" kan de inte driva sin politik här dit de landat och kräva sitt lands politik, Iran, Irak, Syrien, Afghanistan, Afrikas världsdel, ja det blir vilt och märkligt och vårt land är tämligen naivt.
Nu är det överenskommelser förstår vi och det försvagar utsikten att få NATOmedlemskap. Och vilden är nöjd även om hon varit viktig i många viktiga frågor och där blev hon offrad av vänstern som ville ha hennes folks röster vad de än sysslade med här. Allt är ungefär lika korrupt, inte mycket som är ärligt, annat styr, makt och money money.

Bert Bodin sa...

@ Monica

Hon får sin summer of fame. I september är hon i skuggorna.

Monica sa...

Ja hennes röst fattades nu, de blivit kompisar hon och Morgan. 70 som säger noll märkligt bara det med den lönen och positionen att inte ha någon åsikt och de åtta hemma kunde väl röstat om de nu inte var medvetslösa.

Monica sa...

Och lite kan man förstå att vara den som skulle avgöra alltihop och orsakar vad vi inte vet. Går att förstå henne, men vad tycker alla de 70 som inget tycker ...

Babsan sa...

Håller med dig fullt ut

Bert Bodin sa...

@ Babsan

Det är väl det enda vettiga.