torsdag, maj 26, 2005

Panik!!!

Plötsligt i morse ville inte datorn längre. "Internet Explorer har utfört en föbjuden åtgärd......." , eller nåt sånt. Kunde inte ens logga in på nätet.

Något hade hänt. Men vad? Min trogna gamla dator hade drabbats av stroke, eller nåt. Alzheimers kanske. . "Försök starta om, om problemet kvarstår". Och nog startade jag om alltid. Försökte alla möjliga vägar. Men det var tji.

Mardröm! Man blir ju helt ställd. Inte har jag tid att ta itu med det heller. Jag som skulle betala räkningar, blogga, chatta, åka till Björsbyns handelsträdgård, m.m.

Jag åkte till handelsträdgården. Fick lite ro och distans. Kom hem och hittade en gammal cd från PC för alla, där Netscape 4.7 (!) kunde laddas ner. Ett antikt program. Men se där.... Nu kunde jag ladda hem senaste superversionen av Netscape Browser. Wow! Så nu fungerar det igen. Då har dagen hunnit till 17.30!

Men riktigt okej är det ju inte. En hel del funktioner är spärrade, eftersom de på nåt klurigt sätt är hopknutna med Explorer. Kan inte ens avinstallera det.

Vet du hur man gör, får du gärna höra av dig.

Tala om att ha blivit beroende. En ny dator till hösten - det får det nog bli.

Inga kommentarer: