fredag, november 12, 2010

Och så var det ...

.. fredag igen, med stress och möten, referensgruppsmöte med universitetet, god lunch, men faktiskt, en lagom arbetsfylld eftermiddag. Inga udda destinationer att utforska... jo, förresten Monrovia hör inte till det vanliga.

Hemåt, genom Idol-smyckad (!??) stad. TV4-jippon hela veckan. Tack och lov kan man avskärma sig, även om jag tänker glutta lite på kvällens delfinal, som sänds härifrån stan. Två vinare i handen. Vinst i vårt lilla vinlotteri (jo - jag vet att det är olagligt, men det struntar vi faktiskt i) på jobbet.

Det blir hemmahelg. När jag kommer innanför dörren efter jobbet, känner jag redan att det är god mat på gång. Men vad det blir får jag inte veta. Det tillhör traditionen i vårt hushåll. Hemligt, hemligt.

Finns något skönare än att få hänga ut uniformen på vädring och ta sig en efterjobbetslummer, för att sedan vakna till pigg och glad och med ny energi. Jag tackar mina gener för att det är möjligt för mig att snabbt somna in (1 minut), för att sova i ungefär tio minuter, och vakna av mig själv. Särskilt en fredag. Det är något som du kan avundas mig.

En whisky före maten. Gott.

Trevlig fredagskväll!
*****

Inga kommentarer: