torsdag, mars 12, 2015

Eftersom jag jobbar ...

.. heldag idag på grund av influensa, ryggskott och andra åkommor på arbetet, så får du här en uppgift.

Jag vill att du förfärdigar en vas enligt nedanstående recept, utfärdat av det stora möbelföretaget och skickar den till mig. Finns den även i tvåsidig version, så gärna för mig.

Alternativt: En förklaring.


*****

7 kommentarer:

* Snigel * sa...

Du vet, det stora blå möbelvaruhuset brukar döpa sina varor till olika udda namn. Alltså heter vasen "Ensidig". Precis som bokhyllan heter "Billy".
http://www.ikea.com/se/sv/search/?query=ENSIDIG+Vas

Bert Bodin sa...

Aha - Nu var du intelligent. Var det så det var. Du undrar man ju varför de inte säljer bronserade vaser själva, om de nu tycker att det är så snyggt. ;-)

Biggan sa...

X-akt Bert!!! Det är en ding ding värld!!! Punkar'n i mig gick i gång också, tack I--A för tipset, men jag tar väl vilken vas jag vill hämtat från gömmorna, rund fyrkantig eller vad tusan som helst och sprejar i silver om jag känner för det, typ och skiner nog helt blankt i tidningspappret....det är visst "inne nu" att pyssla, men nån måtta få det väl ändå vara på det hela. Tack för dagens goa garv! Vackra gröna vårkvistar får nog en helt annan vas här hos mig om andan faller på ;-)

Biggan igen sa...

Egentligen är det ju hur knäppt som helst att döpa just en vas till EN-sidig, hur tänkte dom då.....Det är föööör bra för att vara sant! Får jag låna bilden Bert? skulle pigga upp på fb en dag som i dag. OSA blir jag glad.

Bert Bodin sa...

Låna på du!

Biggan sa...

Kitos! Jag lägger ut det på "fejjan" ;-)

Andra året i Hjo sa...

Så bra att det inte är du som har influensa och ryggskott. Den vasen bryr jag mig inte om.