fredag, mars 06, 2015

Snyggt jobbat, Bert

Ibland tar man fel beslut. Fast syftet är gott. Till exempel att fräscha upp sin bäddkultur. Även om man dammsuger och grejar, så får man ju en känsla av att ett bäddmadrassöverdrag skulle må fint av att få komma på spa.

Med bubbelpool, mild värmebehandling och stretching.

Det där första två momenten gick galant. Men det verkar inte ha varit uppskattat. Moment 3, stretchingen,  miss-lyckades helt. Det blev en kamp mot kramp, om man så säger. Och nu verkar överdraget inte alls vilja höra ihop med sitt innehåll längre. Efter en längre brottningsmatch, med krånglande blixtlås och spretande stoppning, ser det ut som att jag lyckats klämma in mig själv i fodralet också.

Plötsligt slår det mig. Kanske är det innehållet, som protesterar mot att partnern, dvs överdraget fått vara på äventyr, men inte hen själv!? Nu ska det protesteras. Ordentligt. Ska minsann inte foga mig. Jag gör en bubbla här och en valk där. Och uppe vid huvudänden ska jag lägga ett stenröse. Här har jag funnit mig att snällt och snyggt ligga platt i flera år och så får jag inte vara med om det roliga. Nä - nu får det vara nog.

Jag hör; jag förstår. Och efter en natt i gästrummet (Det hela blev inte riktigt klart igårkväll.) lovar jag att prova en natt. Kanske ger det med sig.

*****

Inga kommentarer: