onsdag, januari 11, 2017

Hallå där - Missisauga

Det där ortnamnet Missisauga är ju lite fantasieggande, eller hur? Det tycker i alla fall jag. Dagligen (Ja - ibland flera gånger om dagen.) har min blogg besök från den orten, och det är verkligen kul.

Jag förstår inte varför jag inte kollat upp var den orten ligger. Jag är ju kartoman och vill gärna ha lite koll på geografin. Det var ju också ett av mina paradämnen i skolan. Mitt yrkesval har ju också inneburit att jag haft nytta av geografiska kunskaper.

Så idag slog jag till. Kollade upp via utmärkta Google maps. Döm om min förvåning - Jag har nästan varit där. I Missisauga. Det exotiska namnet till trots, visade det sig att det är en "närförort", eller stadsdel i Toronto. Den gränsar till Torontos innerstad, och där har jag definitivt varit. En trevlig stad.

Men du från Missisauga. Du kan väl höra av dig, med en liten kommentar, eller så.
Det vore så kul.


*****

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det är inte jag som är från Mississauga, önskar jag vore det. Men jag ligger hemma influensasjuk och blir så himla glad så fort det kommer ett nytt inlägg som förgyller konvalescensen. Ute yr blötsnön och alla fågelfrön har blåst ur sina behållare. Tänker inte gå ut än på nån dag!
De allra vänligast hälsningar Lena

Bert Bodin sa...

Då ordinerar jag innevistelse två dagar framåt, om du bor i Norrbotten, vilket jag tror att du gör. (Arvidsjaur/Arjeplog har jag fått för mig.) Både torsdag och fredag lär bli yrvädersdagar.

Rexxie sa...

Du får lägga in Mississauga i rättstavningsprogrammet tror jag...

Bert Bodin sa...

Schhhhhh! Jag stavar ALDRIG fel.

;-)

Elisabet. sa...

Jo, akta dig du Bert, Rexxie, han kan han :)

Bert Bodin sa...

Här föredrar jag att spela faktaresistent. Bara för att känna hur det känns.
:-)