måndag, november 13, 2006

Och tiden går...

... utan att vi verkar lära oss något. Jag läser i dagens NSD att landstingsrådets ordförande Kent Ögren får 11% löneökning och stannar på ca 57000:- i månaden. Rimligt? Han hoppar upp bland de högst betalda i yrket i landet. Hur går det till? Jo, dessa människor föreslår själva sin löneförhöjning. Sedan säger styrelsen "ja" och amen. Ett sådant jobb vill också jag ha.
---

I happy Haparanda rustar man för stor IKEA-hysteri, när det nya varuhuset öppnar på onsdag. Varenda rum är fullbokat i stan och även i Tornio. Morgonluft vädras. Klondikestämningen stiger. Norrbottens absolut fulaste hotell har byggts. Det ser ut som något som hämtats från Paris härjade förorter och släppts ner på en udde i Torneälv. Må det gå samma väg som älven, när nästa islossning äger rum.
---

Idol-Markus lyste upp i det släckta Övertorneå. Tusentals fans mötte upp när han kom hem och steg av bussen, vilket enligt uppgift nästan inte lyckades, eftersom fansen trängde på. Messias har anlänt. Kanske kan han frälsa Styrman och säga "varde ljus", och därmed bli världshistoriens förste profet i eget land.
---

"Tvillingen har just nu inte något nämnvärt stöd från planeterna. Förvånas inte om du får höra ett och annat om dig själv som inte stämmer!"

Så lyder mitt horoskop för dagen.
Så jag har väl fel.
I allt.
Och jag kommer inte att förvånas.
Eftersom det inte stämmer.

Hängde du med?


Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer: