Allt - Inget
Nedkast - Uppkast.
Med krydda och en del snygga bilder.
Från en, för många okänd del av Sverige.
Nu!
onsdag, december 07, 2022
Efter 171 idoga ...
.. "rullningar" av degkulor och långa gräddningstider i bara 130 grader, är nu årets Råneåpepparkakor snyggt paketerade i fina burkar. 171 kakor - ja, nu har vi förstås smakat sammanlagt 4 stycken så då återstår bara 167.
Tror jag ska göra dem. Trött på att kavla, rulla "bullar" går som en dans i jämförelse. Sett fler recept där både kanel och kryddnejlika ingår, annars lika som i ditt, vad tror du om det? Kanel gillar jag.
Bra med stora satser, så det blir många kakor när man nu ändå bakar! Dessutom räcker de ju ett tag även om man öppnar kakburken ofta…. ellem
SvaraRadera@ellem
RaderaRätt! De sista brukar intas i påsktid.
Tror jag ska göra dem. Trött på att kavla, rulla "bullar" går som en dans i jämförelse. Sett fler recept där både kanel och kryddnejlika ingår, annars lika som i ditt, vad tror du om det? Kanel gillar jag.
SvaraRadera@Monica
RaderaDå blir det inga äkta Rånepepparkakor. :-)
De heter alla Råneåpepparkakor. Tror jag smyger in lite kanel☺️
SvaraRadera