torsdag, november 23, 2023

Som vanligt

Inte blev det något konfliktpaus i Israel/Hamaskonflikten. Hade inte väntat mig det. Nu sägs det att det blir imorgon istället. Tror det när jag ser det.
 
Och räntan blir oförändrad, meddelar Riksbanken.

En vanlig torsdag innebär oftast träning på gymet på morgonen. Så också idag. Där träffar man ofta många obekanta och bekanta, som man växlar några ord med. Man har ju inte tid till att göra några längre utläggningar. Det bygger inga muskler. Nu är det ju heller inte muskler jag eftersträvar. Det är försent för sånt. Nej - nu går det ut på att bevara det man har. Det får räcka.

Dagens bekanta var barberare C, arkitekt B, läkare I, fd kollega S, namne B-O, granne K, fd kund U, fd kollegas man N, och säkert någon fler också, som vimlade förbi. Gym är väldigt socialt.

Efter dagens session blev det lunch med vänner. En legendarisk fiskgryta på Wallstens. Den är känd. 

Därefter blev allt klart och återstoden av dagen ägnas åt improvisation. Fika, korsord, en extra promenad. Det är så vackert efter gårdagens snöfall. Luleå i vitt, eller som bilden nedan visar - i blått. Skymning råder tidigt på eftermiddagen. 

Sedan får vi se vad resten av dagen har i sitt sköte. Om den nu har ett. 
 
Floras kulle
*****

2 kommentarer:

Eliza sa...

Vilken underbar bild vid Floras kulle.Träden är såå fina med snö på.Vi hoppas nu bara att slippa vädret som var igår,onsdag.Snö,ok,men ingen blåst,tack.

Bert Bodin sa...

@Eliza

Snö är vackert om den får vara kall och orörd. Idag var det ju riktigt småskönt väder. Bara några minusgrader och i det närmaste vindstilla.