torsdag, mars 28, 2013

Dagens kassarapport

Så har man förmodligen framtiden räddad för .... ja det måste vara 17:e gången det senaste året. Och summorna är så stora, så jag vet inte var jag ska sätta alla pengar. Cypern funkar ju dåligt.... Hm...?


Kära vän,
Jag är Victor Okafa den personliga advokat till din sena släkting, som dog med icke-identifierad familj eller släkting, jag kontaktar dig på grund av hans vänstra insättning värderas till € 12,7 miljoner euro, med en av de ledande bankerna här i Lome Togo.Since du hans din släkting och har samma efternamn.

Banken har utfärdat mig ett meddelande för att ge de anhöriga, gör svar med följande information för ytterligare förtydliganden.

Ditt fullständiga namn ...........
Telefonen Tel ..........
Din ålder .................
Din Yrke: .........

Jag ser fram emot att höra från dig så snart som möjligt, så jag kan ha möjlighet att ge dig mer information om detta.

respektfullt,
victor Okafa

Speciellt imponerad blir jag av att Victor lyckats spåra mig på jobbet och dessutom skicka mejlet till en mejlbox, som inte har mitt namn, bara en avdelningsadress. Tror jag ska skriva tillbaka och fråga varför jag inte kan få del av min "sena släktings högra insättning" också. Eller åtminstone få veta vem som ska få den. För vi kan ju vara släkt. Intressant.
*****

2 kommentarer:

Kattvakt sa...

Meddelande från någon i de nedre regionerna av utbildningsnivån?

Bert Bodin sa...

Kattvakt: Det tror jag inte. Men av någon rutten cyniker som spelar på andras oförstånd.