fredag, mars 15, 2013

Tokfredag

Helt utpumpad har jag nu slöat mig igenom en fredagskväll i stugan. Med jämtländsk sushi, en god öl, lite TV och nu sängen.

Det är skönt efter en smått hysterisk fredag på jobbet. Mycket stress. Strandsatta resenärer, som vill hem till fredagkvällen, trots att de befinner sig långt borta och får flygningar inställda på grund av strejk. Kollega Therese tog hand om det och fixade med flera olika aktörer. Resenärerna är nu hemma i Luleå. 

Som jag sagt förr. Fredagar gör något med folk. Det är då det liksom stockar sig. Det är då man märker att de glömt något under veckan, som de måste få löst innan de går hem för helgen. Då får det kosta vad det kosta vill. Det kan bara inte vänta till måndag. Måste få det fixat, och det nu! Även om det är långt till avresa.

Men det är väl mänskligt.
Kanske.

*****

4 kommentarer:

Biggan sa...

Nu vårtte je huskut brydd!!!!
Vad i huun är JÄMTLÄNDSK sushi????
Jag som är sur-Jämte i själ och hjärtat har inte en susning.....

Bert Bodin sa...

Biggan: Det är bekväm snabbmat. Säljs här i Luleå i butikerna. Innehåller olika former av lax, men också ren och hjortron samt de vanliga sushitillbehören.

Anonym sa...

Hade tänkt fråga vad "jämtländsk sushi" är, fick ju svar.Själv var jag/vi på Bistron å där blev det röding och chokladmousse samt "Kaos....på teatern". I kväll planerar jag en äkta svamprisotto, där man steker och pytsar i vin o buljong och avrundar med parmesan, blir nog lövbiff och avocado till/Majalena

Bert Bodin sa...

Majalena: Risotto - underskattat. Oj så gott det är, när den är välgjord.