fredag, juli 19, 2019

Troll

Trumpeten i Washington spelar som vanligt lite småfalskt.

Nu påstår han att USA har skjutit ner en iransk drönare över Hormuzsundet.

Irans ledare har inte hört talas om detta.

Litar du på Trump. Eller litar du på Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif?

Jag litar inte på någon av dem.
100 procent!

*****

4 kommentarer:

Turtlan sa...

Lika goda kålsupare.

Hörde på Carina Bergfeldts Sommarprogram att Washington Post räknar hur många ggr Trumpten ljuger. Nu var de uppe i 5000 ggr eller var det t o m 10 000 ggr.... Oavsett. Vilket fiasko.
Våra amerikanska gäster kommenterade om honom att han är en businessman till skillnad från tidigare presidenter. De sa att några bra saker gör han, som att gå på Kina ang kopior / plagiat av varor bla.
Lite svårt få någon exakt bild över vad de tyckte. Deras teori var att han vinner inte nästa val. Tills dess har man ”skramlat” fram någon annan kandidat som är mer politisk korrekt.
Vi ville inte prata så mycket politik. Kul höra hur de ser på Sverige. Välordnat sa de tex. Bra vägar likaså. Man ser inga hemlösa sa de också men de har inte rört sig i områden där sånt mer finns.
De har haft ett eget företag och har fortfarande i mindre omfattning. Fick intrycket att de tyckte det var lite knepigt att arbetsgivaren betalar 5-6 veckor semester varje år....

Men de ville nog bli av med Trumpeten...

Bert Bodin sa...

Det har jag ofta undrat över; skäms de, amerikanerna?

Det är ju inte heller särskilt många av världens övriga ledare, som verkar gilla honom.

Låt oss hoppas att han försvinner.

Turtlan sa...

Jag uppfattade som de var lite ”korrekta” eftersom det är ju ändå presidenten. Ungefär så. Men på samma gång tog de upp saker om honom och det lät lite som de tyckte han gör så mycket dumt men på samma gång tar tag i saker som ingen annan gör. Amerika går bra nu ang arbete, börsen och dylikt. Men beror det på Trumpeten tänker jag...?
Det lät lite som att det löser sig i nästa val för då åker han ut.
Detta med Trumpeten och Kim skrattade de lite åt.

Men de berättade också när larmet kom om missilen mot Hawaii, de bor ju där. Bill stod på golfbanan då. De tittade upp mot himlen men såg inget. Någon ringde någon som jobbade inom militära om de fått ngt larm men inte. Det var skrämmande sa de men på något sätt stämde det inte sa han.

Min kusin o hennes man är inte så där amerikanskt skrävliga tycker jag. Lite mer laid back och nyfikna på sin omvärld. Nöjda över det lilla.

Nog om Trumpeten :-)

Elisabet. sa...

Och jag är helt övertygad om att han blir omvald. Tyvärr. Skulle jag vara amerikan hade jag lagt min röst på Mayor Pete.