fredag, juli 02, 2021

Nu vräker ...


.. sommaren på ordentligt
här i norr. Sådär lite överdrivet, faktiskt. När temperaturen börjar närma sig 30 så tycker jag att det kan hejda sig lite. Imorgon ska det tydligen plussas på några grader ytterligare. 

Vi ger oss ut på havet som ligger stilla och blankt, spegelblankt till och med. Det blir en svettig tur. Inte så lång, men bra träning.

Vi ser fisk som skuttar upp över ytan. Att färdas med kajak innebär ju att man är ljudlös och låter fiskarna få sitt livsutrymme ostört. Det vore något som dessa vattenskoterägare borde ägna en tanke. Nåja - här är vi trots allt rätt förskonade.

Skön dag på havet.


*****

1 kommentar:

Monica sa...

Rätt mysigt att paddla fram, man är
"i vattnet" på ett annat sätt och bara glida fram snyggt och få svalka. En tur slutade för mig på en klippa jag lyckades dra till mig kanoten på och ösa ur, uthyrningen brydde sig noll när jag snabbt paddlade tillbaka och visade den håliga farkosten. Minns att jag inte ens blev rädd när jag klängde på den där stenklippan som lyckligtvis stack upp, minns mest att jag blev arg på så ansvarslösa tok som hade firman. Aldrig tillbaka, det minns jag men andra färder var roliga.