lördag, januari 22, 2022

De där ...

.. antivaxxarna har haft stormöten i Stockholm och Göteborg idag. Med sin helt obegripliga argumentation. Jag begriper ingenting.

Det gör inte DN-journalisten Hanne Kjöller heller, som skriver en bra krönika om det idag.

Här ett utdrag: 

*****

7 kommentarer:

Monica sa...

Där har vi experternas expert, haha, de otroligt professionella forskarna inom många områden är absolut inga experter för den titeln är vigd åt en enda med två poäng i farmakologi och de poängen var länge sedan. Och intressant att andra feta kvinnor ansågs kunna banta för det kostade med op, själv fick hon sin landstingsbetald för hon led så och äta mindre kan man inte men nu tycks portionerna öka stadigt:-).

Demonstrationen var också mot covidpass, inte mot vaccin.
Senaste uttalandet för en kvart sen från PfizerVD och ledning är att vaccinerade smittar mycket och ev är superspridare, det farliga är att inte alla tar hänsyn och bär skydd.

Dessutom kliver hela styrkan av på en ö, fullvaccinerade, ett missvisande uttryck helt men som ändå används. Negativa men se där, vid avstigning är 2/3 positiva och sjuka. Stackars ö, en var Samos och så en till.

Och liknelserna hon gör är verkligen ointelligenta. Nu är det ju sån tur att du inte hör till de medelmåttiga och sk*tnödiga medelålders männen för de är bara 50:-). Väldigt obildad. Ingen hejd på henne, hon har ju mycket problem och att hålla reda på saker och ting.

Monica sa...

Ja i boken som skrevs om magar anser hon att det ska regionerna stå för men tror hon fick betala sin själv. Rätt ska va' rätt.

Allmycke sa...

Lek med tanken - om det inte hade funnits vaccin mot smittkoppor eller polio hur många av dagens vaccin-motståndare hade aldrig ens fötts?

Bert Bodin sa...

@ Monica

Nu var det inte Hanne Kjöller jag ville fästa uppmärksamhet på.

Och du tror väl inte att demonstranterna åker land och rike kring för att demonstrera för att de inte klarar att få fram ett covidpass på mobilen/datorn.

Något annat ligger nog bakom.

För övrigt rekommenderar jag dig att börja blogga.
🙃

Bert Bodin sa...

@ Allmycke

En otäck tanke att tänka till slut. Helt enig.

Anonym sa...

Nu ser jag att jag kommenterat ovan på fel ställe! ellem

Bert Bodin sa...

Jag fixar det.