tisdag, januari 18, 2022

Råkade öppna ...

.. en låda. En så'n där låda som man bara lägger saker i överst. Bygger bara på någon okänd grund. Men nu slumpade det sig att jag tog tag i allt som låg i lådan, för att se vad jag kan rensa bort. 

Hoppsan! Där fanns en del foton på mig. Gamla passfoton, körkortsditon och annat. 

Kan bara konstatera att jag är mig lik. Ganska i alla fall. Eller olik, kanske.

*****

10 kommentarer:

Monica sa...

Du kan göra ett fint kollage av detta. Om du är dig lik kan jag inte svara på men tror du har några år till innan du liknar bebisen, ja ur hårsynpunkt:-). Väldigt snyggt foto med fluffigt hår och mustasch.
Spara dem för allt i världen.

Här studeras det nya viruset som invaderar landet men jag tror det finns skickligt folk som kan utröna. Och då menar jag ingen politiker men kan vara bäst att de pratar:-).

Blev i alla fall väldigt mycket på en gång och det är bara början kanske. Rätt obehagligt. Nån utelunch har inte hunnits med, tvekar men går att hämta hem också.

Ha det så bra.

Turtlan sa...

Ja en sån låda har vi nog alla med varierande innehåll. Rensade min sådan häromveckan. Den innehöll bland annat en massa klockor.

Lite varierande stil på herrn utefter rådande ”mode”. Gissar att bilden med mustasch är 80-talet. Eller?

Monica sa...

Kanske ska förtydliga, med virus menar jag inte nästa bokstav i grekiska alfabetet utan något av helt annan typ men du fattar nog:-). Det andra är ju i alla fall hyfsat analyserat på laboratorierna medan detta är väldigt ovisst svävande ...

Elisabet. sa...

På bilden i mitten kunde du vara dansbandssångare i Bertz kvintett och det högra längst uppe .., där ser du ju rent av intellektuell ut, skulle lätt platsa i Aktuelltstudion som politisk reporter. Bilden längst ner till vänster ..., där har du förstås arbete inom det kommunala, kanske en hög tjänsteman och så den längst till höger .., där ser du så glad ut .., kanske en försäljare av den trevligare sorten, eller lärare?

Elisabet. sa...

Ps. Noterar nu att du på den intellektuella versionen påminner lite om en ung K G Bergström, du vet .., ja, just det. Ds.

Bert Bodin sa...

@ Monica

Måste säga att jag nu inte riktigt hänger med i ditt resonemang.


@ Turtlan

När får vi se dina gamla porträtt?

Mustaschbilden kan nog vara sent 70-tal också. Kommer faktiskt inte ihåg, när jag började med glasögon.


@ Elisabet

Tänk att du träffat rätt - på VARENDA bild. :-)

Monica sa...

Jag menar förstås de svävande farkosterna som nu tycks invadera från norr till söder och alla känsliga och viktiga (livs-), för oss. Det är ett virus lite med en omskrivning. Är obehagligt nu.

Bert Bodin sa...

@ Monica

Aha - då förstår jag.

Gunnel sa...

När jag går på stan och möter mannen längst ner till höger då ska jag säga: Hej!

Bert Bodin sa...

@ Gunnel

🙃🙂