torsdag, februari 24, 2011

Återställt

Sådärja! Då har "sheriffen" gjort sitt. Alla gamla kommentarer finns på plats igen. Det tackar vi för.

Och passa nu på och fixa en egen kommentatörsrsprofil, så behöver du inte fylla i så mycket sedan, när du vill säga din mening. Lägg till din sajt också, så att vi alla får en enkel väg tillbaka till din egen blogg.

I mina kommentarsfält är det fullt möjligt att länka, lägga in bilder, eller annat kul som hänger ihop med din kommentar.

Välkommen!

*****

6 kommentarer:

Gabrielle sa...

Hm...intressant. Få se nurå hur det här ska funka. Testing testing.

PS Jag börjar vänja mig vid det nya utseendet på bloggen. Bilderna går fram tycker jag. Däremot är jag gammal inbiten motståndare till negativ text (åh ja, lite principiper får man väl ha?!)

Bert sa...

Gabrielle: Se så fint det funkar. Med länk till dig och allt.

Tack för att du vänjer dig, trots dina "principiper". Jag har ju trots allt ljusat upp bakgrunden en hel del och dämpat vitheten i bokstäverna.

Och sen när blev textade tv-program med positiv text? ;)

Biggan sa...

Spännande värre....
Som på den gamla "goda tiden"

Gabrielle sa...

Hm, ja fast, textremsor till tv-program pratar vi väl inte om? Där kanske det är nödvändigt med negativ text, kanske för att inte skymma för mycket av bilden eller nåt....
Annars är det väl så att positiv text med lämplig färg på texten (inte rött på vitt) anses mest läsvänligt. Så vad säger du nurå? :)

Fast om din blogg håller jag med dig: bakgrunden är ljusare och texten inte lika skarpt negativ. Kort sagt, snyggare och inte svårläst.

Gabrielle sa...

Sorry. Svarade på fel ställe. Det skulle ju ha varit här.

Bert sa...

Gabrielle: Okej - Du får som du vill. Men inte här. ;)