fredag, mars 11, 2011

Å hoppsan

Nu verkar alla sossar vääääääääääldigt överraskade över att Håkan Juholt lanseras som kandidat till ledarposten i partiet.

Vääääääääääldigt överraskade.

Men snälla nån! Har ni inte tjafsat länge nog om vem som ska bli chef nu? Jag bara undrar.

Och är det så att ni är tagna helt på sängen, så får ni väl ställa upp själva och kandidera. Det finns chans på kongressen.

Istället för att stå i varsitt hörn och säga nej.

Mesproppar!

Tur att det finns andra partier att lägga rösten på.

*****

Andra bloggar om:
,
,

10 kommentarer:

ab sa...

Men vem tusan är Håkan Juholt?

majalena sa...

Ja, hääärregud, vem är den där johult, f-låt juholt å så gillar jag inte hans buskiga mustasch heller, faktiskt.
Däremot har jag nu lärt mig gilla färgen i din blogg....hoppsan just det nu är du etta på min "läsa bloggar till
frukost lista" ja först bläddra i kurren förstås.

Ingela sa...

Jag har heller aldrig hört talas om karln. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att han blir en bra partiledare. Jag hittar också annat att rösta på men jag tror att det är bra för Sverige med en starkare socialdemokrati.

Leif sa...

Ännu en småpåve?

Biggan sa...

Hoppas du håller färgen ;) ..jag hade för mig att Lule var helrött!!!

Sven sa...

Jag är så glad att det inte blev Östros!  Jag tror att det här kan bli bra, han talade väldigt bra på presskonferensen. Sånt som jag vill höra från en parti som jag, till skillnad från Bert, röstar på!

Elisabet sa...

Jag säger som Sven, vilken ofattbar tur att det inte blev Östros - som kanske är hur sympatisk som helst privat - men som en skolmagister eller ordningsman av värsta sorten när han pratar. Lillgammal och moraliserande.

Det kan nog bli bra med den här mustaschmannen (som i mitt tyckte påminner om Hitler), som verkar vara en stark personlighet med mycket humor, hälsar hon som inte röstar (s).

Bert sa...

Alla: Det förvånar mig att så många inte känner till Håkan Juholt. Han har ju ändå varit med ett tag. Synts i medier i flera år och i olika sammanhang. Och han hade ett bra Sommarprogram i somras, eller om det var förra sommaren.

Men som Sven säger; hans presskonferens visade lite av det som behövs i det där partiet. Visioner. De hann han säga på några korta meningar.

Fast nu får vi väl se hur det går. Tänk om det dyker upp någon annan.

Ingela sa...

Ja så var det ju! Sommarprogrammet hörde jag också, men jag kopplade inte ihop det med honom när han blev aktuell i veckan.

Cecilia N sa...

Va? Jag tänkte först turkisk taxichaffis pga mustaschen.