torsdag, mars 17, 2011

Och snart blir det fest

Samling för drinkar i växeln kl 17.56.

Sedan vet vi ingenting!

(Och några mutor är det inte tal om. Personalen sponsrar själv med 269 kronor per huvud.)

*****

5 kommentarer:

Leif sa...

Skattepligtige frynsegoder heter det här. Det spelar ingen roll hur mycket man har lagt ut själv och klätt upp sig med. Det är värdet av hur mycket man spolar i sig av skattepliktiga varer som räknas. Har man betalt fullt pris är det okey annars inte.
Ungefär som om man på firman tar ut däck till bilen istället för övertidsersättning. Gillas inte.

Leif sa...

<span>Skattepligtige frynsegoder heter det här. Det spelar ingen roll hur mycket man har lagt ut själv och klätt upp sig med. Det är värdet av hur mycket man spolar i sig av skattepliktiga varor som räknas. Har man betalt fullt pris är det okey annars inte.  
Ungefär som om man på firman tar ut däck till bilen istället för övertidsersättning. Gillas inte.</span>

Bert sa...

Leif: Här heter det "Betalar allt själv". Detta är en personalfest som till 100% betalas av oss själva. Den udda summan beror på att inbjudan till denna årliga tradition alltid sker på rim, varför även priset kan variera från år till år.

ab sa...

Vad rimmar på 269? ;)

Leif sa...

Att skattebördan skall vara lika hör väl numera till en svunnen socialdemokratisk tid? Därför är knappast en inträdesbiljet på 269kr till en firmafest ett frikort från skatt? Några spolar i sig nämligen betydligt mer av de dyra dryckerna förutom passar på att ordentligt smörja kråset.

Vad som rimmar på 2'69? Förklara det för den som ej kan.