tisdag, april 16, 2019

Halva kvoten ...

.. gjord, och sömnen har varit god. Som den oftast är. Gymmet avklarat.

Rapporteringen från branden i Notre-Dame fortsätter.
" - En katastrof för världen", sa någon tysk politiker på morgonen

Nåja. Det var väl att ta i. Nog har jag passerat förbi där några gånger. Men så märkvärdig tycker jag inte att den är. Vad har jag missat?


*****
Uppdatering: Vid sänggåendet hade jag gott och väl uppnått målet 100%. Gånger två!!! 204 procent, närmare bestämt. Bravo mig.

4 kommentarer:

Astrid Binnerstam sa...

Om du bara har passerat förbi har du ju ingen aning om vad du missat förstås.Men det spelar ingen roll, för det är inte där missen ligger. Från det ena till det andra; den där gymstatusen begriper jag inte riktigt, eller rättare sagt inte alls. Hur kommer man upp i sin målkvot när det gäller gym? Antal sit-ups per dygn? Dips efter 12 timmar? Bestämmer man sig för en lagom nivå själv? En främmande värld för mig. Ha en fin påsk.

Bert Bodin sa...

Vad gäller Notre-Dame, så har jag inget förhållande till den. Man lär redan ha samlat in 8 miljarder för att rädda vad som räddas kan. Jag tycker att det finns mer angelägna missförhållanden att lägga pengar på här i världen.

Ang. träningen: Den där cirkeln representerar ett dygn. Under det dygnet bör jag nå 100% av aktiviteter, t.ex. gå minst 10000 steg. På gymmet sprang jag på löpbandet. Sit-ups ger tyvärr inga poäng, men viss cirkelträning ger resultat. Jag har själv satt målnivån som jag vill åstadkomma. Och när jag "tog" den där bilden hade jag nått halvvägs för dygnet. Många aktiviteter under dagen gjorde att jag till slut hade mer än dubbel dygnskvot.

Astrid Binnerstam sa...

Okej, jag tror jag fattar, och efter dubbel dygnskvot lär man väl knappast komma undan med en påföljande slapp-dag. Ha det gott.

Bert Bodin sa...

Äsch! Att du kom på mig. Det blev bara 60% dagen efter. 🤔😔