lördag, november 19, 2022

Kände mig ...

.. rätt duktig, efter att ha sett premiäravsnittet av På spåret på SVT play idag.

Nicosia klippte jag snabbt. Indianapolis också. Men av ren blygsamhet räknade jag inte ut hur många poäng jag fick totalt, efter att jag också klarade guano, George Michael, Cat Stevens och en hel del andra korta frågor.

Kul att programmet åter är i etern. Men gaphalsen Luuk hade jag gärna varit utan. Och dressinens unga damer hade jag också svårt för.

Hur klarade du dig?

*****

13 kommentarer:

Anonym sa...

Missade ju programmet...Repris på söndag...Tänker se det fast jag nu vet...Ang Luuk,tycker min man likadant,så han ser inte...Damerna ska bli intressanta...

Anonym sa...

Ja nackdelen med programmet är Luuk o Hanna Hellqvist, suck, trevligt med Bo Kaspers orkester, skymtade ev. Ola Gustafssontill, på gitarr, till vänster i bild./Majalena

Bert Bodin sa...

@Majalena

I de detaljerna har du helt rätt.

Gunnel sa...

Inte många poäng alls. De tävlande var så snabba på att hitta städerna så där hade jag inte en chans innan de var klara med svaren. Luuk är ingen favorit men damerna gillar jag.

Bert Bodin sa...

@Gunnel

Men nog är väl den ena lite "störd", va?

Gunnel sa...

Absolut! Hon är unik och ganska smart. Ofta med i "Alla mot alla."

Bert Bodin sa...

@Gunnel

Det programmet har jag spolat, just på grund av programledarna.

Elisabet. sa...

Det är så fascinerande, det här med hur olika vi människor är! Och jag tänker ofta på hur svårt det måste vara - rent av omöjligt - att göra program som faller alla i smaken. Vi kan här hemma titta på ett program där jag irriterar mig på en av deltagarna, men pv, han tycker att just den människan är så bra.
Eller tvärtom :).

Thalassa sa...

Det gick hyfsat men inte jättebra. Klippte Cypern på en gång, men hade hjärnsläpp på staden och skrek ”Famagusta”!
Jag klarar faktiskt bättre av att se (och höra!) gaphalsen Luuk än hans pompöse besserwisser-kompis. Betr tjejerna - helt enig med dig.

Bert Bodin sa...

@Elisabet

Givetvis är det så att smaken är som en a våra kroppsdelar. 😊

Bert Bodin sa...

@Thalassa

Jaså - du gillar inte den kunnige av de två programledarna. Hm!?

😇

Thalassa sa...

Svar: nej! Men det blev lite fel ordval, för han ÄR ju kunnig. Jag menar snarare: … hans pompöse, självgode kompis. Stryk besserwisser.

Bert Bodin sa...

@ Thalassa

;-)