tisdag, augusti 22, 2023

Här pågår ...

.. i stort sett ingenting. Ja, förutom en del förberedelser,  alltså. I övrigt trampar livet på i ullstrumporna, även om inga sådana behövs. Vi har varma fina dagar.

Det blir en lunch på stan med goda vänner. Moussaka som var väldigt god. Men så är vi ju goda vänner med krogägaren också, förstås. Om nu det skulle ha någon betydelse i sammanhanget. Men våra vänner fick ju tillfälle att träna. De åker till moussakans hemland  om några veckor.

Eftermiddagen ägnas åt tvättstugan.  Och snart är det kväll. 

*****

4 kommentarer:

Babsan sa...

Tänk att sådana dagar kan vara alldeles underbara.Haft en hektisk period med flytt åt sonen och en äldre släktings bortgång.Mycket planering.Men igår fick jag ingentingattgöradag och som jag njöt

Bert Bodin sa...

@ Babsan

De behövs ibland - ingentingattgöradagarna. (Undrar om det ordet finns i SAOL?) ;-)

Elisabet. sa...

Här är en som sällan har några större aktiviteter att syssla med, förutom allt det vardagliga. Snart börjar filmstudion igen .., det är ju en välsignelse .., annars är det lugna dagar. Jobb på tomten .., ja, sånt. Efter ett ha arbetat i ett stressigt yrke - som så många andra - njuter jag varenda dag av att inte ha någon/något som styr mina dagar. Så UNDERBART!

Bert Bodin sa...

@Elisabet

Det är ju bara det att jag vill ha något att berätta om. 😲