söndag, mars 10, 2019

Vi lägger ...

.. stugan på hyllan, så att säga. Det är för risigt väder, för att vi ska ge oss ut på vägarna. Det snöväder, som skulle ha slutat igår är fortfarande i högform. Nu säger prognosen att det ska upphöra efter klockan 21 ikväll.

Det får bli en runda här i stan istället. Vi går mot Södra hamnen och spanar efter om serveringen på närmaste ön är öppen eller inte. Men inte ser vi om flaggan är i topp. Vi ser inte ens ön. Men en och annan är tydligen på väg dit, trots allt. Med barnvagn.

Men vi skippar det och går istället hem och tittar på utförsåkning i teve.

Tur att det (tro det eller ej) finns en väg därute. Annars skulle man nog gå vilse. (OBS! Färgbild.)
*****

4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Vi ska köra till Skåne i helgen och då blir det väl som vanligt: snöstorm. Aldrig att jag glömmer när vi kom till min syster utanför Hörby och det var gröna gräsmattor och jag gick i sandaler. På morgonen när jag tittade ut, var världen vit och det var säkert 2 dm snö på infarten. När vi körde hem låg bilar i diket .., ja, det var hemskt .., det hade drevat igen så man såg knappt var man körde!

Bert Bodin sa...

Sån't väder har vi haft i helgen. Bilar i diket, men tack och lov inga allvarligt skadade.

Men imorgon är sol utlovad.

Astrid Binnerstam sa...

Härlig bild! Som ett modernt konstverk i miljonklassen.Här har vi också en hel del snö,och det blåser isande kalla vindar. Men det är ju mars månad och då är det ta mig f-n vår!

Bert Bodin sa...

Har du nå'n miljon över? Swisha mig, så är tavlan din.

😎