söndag, mars 07, 2021

Nollor

Trumpister verkar finnas även här i vårt land. 

Nu vet vi att huvudstaden härbärgerar hundratals supersmittspridare. 

De får gärna ha sin åsikt. Men de bör hålla den för sig själva. Och verkligen hålla sig själva för sig själva.

*****

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, men det var väl mest norrlänningar, tillresta alt. förflyttade ... Hoppas de följer restriktioner efter detta och fattar att de kan smitta väldigt och även troligen hade smitta med sig.

Monica sa...

"Ledaren" var med i idol 2017, lite speciell kanske och vill väl ha nån form av uppmärksamhet, tror inte detta kan växa i större omfattning och folk måste förstå allvaret i en sjukdom som kan drabba alla. Sen kan man ju vara skeptisk till snabba lösningar som erbjuds och där har ingen fakta ännu men det kommer förhoppningsvis varefter när det gått en längre tid, ett år efter första vaccinationerna bör man kunna se mer i fysiologin. Vad som hänt och händer. Och vad som händer för dem som har bildat egna antikroppar av genomgången sjukdom, där är vi snart med den kunskapen.

Bert Bodin sa...

@ Monica

Visst är det som du säger. Men nog undrar jag hur man tänker när man tränger ihop sig med hundratals okända människor, helt utan tanke på smittorisk. Spelar ingen roll att det är utomhus.

Gabrielle sa...

Visst blir man förbannad på såna idioter! Riktigt "hål-i-huvet", korkbollar och nötter allihop! Och ett slag i ansiktet på alla som förlorat nån i Covid-19. Själv märkte jag inget av det här debaclet. I Vasastan var allt fridens liljor.

Bert Bodin sa...

@ Gabrielle

Hörde bl.a en intervju där en kvinna hävdade att "om viruset är så farligt, borde vi se folk som faller ihop på gatorna". Ungefär så.

Turtlan sa...

Viruset kom från öster. Man kan undra var idiotin kom ifrån...?

Bert Bodin sa...

@ Turtlan

Och aldrig mötas de två.