lördag, februari 18, 2023

Vemod ...

.. och trevligheter bjöd fredagkvällen på. Överraskningsparty på jobbet. VD går i pension, och hade lockats till jobbet på kvällen. Där väntade 43 medarbetare (inkl. en och annan pensionär) med jubel och champagne. Och chefen brast i gråt.

Sedan blev det mingel och minnen. Vår chef har varit på posten i ungefär 40 år. Hon var med från företagets början, alltså. Det fick vi återblickar på med ett bildspel, som många av oss bidragit till.

Mat blev det förstås också. En god buffé hade dukats upp i lunchrummet. Där fanns det mesta och även avslutning med bakelser, eller tårta. 

Det blev en helkväll. Kul att träffa gamla kamrater. Sedan, när natten inträtt sedan någon timme, traskade jag hemåt i snöfall, i sällskap med Sonia som bor åt samma håll. 

Minnesrik kväll.

*****

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Och vilken kväll det ska ha varit för den som tackar för sig! Hoppas att hen får vara frisk och kry och har en härlig tid framför sig.

Bert Bodin sa...

@Elisabet

Det var minnesrikt och roligt. Hon njöt av kvällen och situationen. Hon kommer att gå parallellt med den nya VD:n den närmsta tiden från 01 mars och framåt.

Monica sa...

Åh så gott och så trevligt! Ingen sån där karbonkväll😄. Härligt med fest.

Bert Bodin sa...

@Monica

Variation skadar inte.

Åke sa...

40 år på den posten, så trevligt. Du har flera kalas på G du :)

Bert Bodin sa...

@ Åke

Man måste vara festlig. Ikväll blir det igen. ;-)