Allt - Inget Nedkast - Uppkast. Med krydda och en del snygga bilder. Från en, för många okänd del av Sverige. Nu!
Sådär'ja! Då var det godaste limporna fixade. Fyllda med aprikos, russin och rostade solrosfrön. Jo, ett tärnat äpple också. Du hittar receptet här.
Renköttbullarna har hemligt recept. Tyvärr för dig.
Väldigt gott! Bakar något liknande men tror inte jag hinner nu. Råneåpepparkakorna hade en strykande åtgång och är helt slut. Ska baka en mindre omgång till. Var ett bra recept och de blev ju väldigt möra och tunna. Som kavlade och det slapp jag.
@Monica Grattis till lyckade kakor.Men... Har de redan börjat ta slut!? Våra brukar räcka till påsk ibland.
Ja, rånepepparkakorna är så läckra, att de varar inte särskilt länge, är också min erfarenhet. Varifrån härstammar receptet? Är det månne hemligt ...
@Kristina Uppriktigt sagt vet jag inte varifrån jag fick receptet första gången. Men ursprunget är Råneå.
@Kristina igen.Nu började jag forska lite mer. Det visar sig vara ett SVT-recept från 2008.
Aha, då får man forska ... intressant.
Välkommen att kommentera.
Väldigt gott! Bakar något liknande men tror inte jag hinner nu. Råneåpepparkakorna hade en strykande åtgång och är helt slut. Ska baka en mindre omgång till. Var ett bra recept och de blev ju väldigt möra och tunna. Som kavlade och det slapp jag.
SvaraRadera@Monica
SvaraRaderaGrattis till lyckade kakor.
Men... Har de redan börjat ta slut!? Våra brukar räcka till påsk ibland.
Ja, rånepepparkakorna är så läckra, att de varar inte särskilt länge, är också min erfarenhet. Varifrån härstammar receptet? Är det månne hemligt ...
SvaraRadera@Kristina
RaderaUppriktigt sagt vet jag inte varifrån jag fick receptet första gången. Men ursprunget är Råneå.
@Kristina igen.
SvaraRaderaNu började jag forska lite mer. Det visar sig vara ett SVT-recept från 2008.
Aha, då får man forska ... intressant.
SvaraRadera