måndag, oktober 30, 2023

Försovit oss???

Nej - men efter söndagens (lördagskvällens) tidsomställning hände i stort sett inget alls på hela dagen. Vädret var dessutom trist. Det snöade, och det brukar jag ju lovorda. Men med tanke på att vårt däckhotell inte hade några lediga tider för däckbyte förrän idag, den 30 oktober, så ville jag ha så mycket bara vägar som möjligt. Hotellet ligger på hadelsområdet Storheden en bra bit utanför stan. Att köra med sommardäck dit på hala vägar är inget jag ser fram emot.

Nu har jag gått igenom ett antal vägval, för att lista ut vilken väg som är "skonsammast", dvs utan backar och andra hinder, där man skulle kunna fastna, eller köra i diket. Igår kom jag på en idealisk färdväg, men den har jag delvis reviderat idag.

Ja, ja - vi får se hur det går.

*****

4 kommentarer:

Babsan sa...

Hoppas att det gick bra

Bert Bodin sa...

@Babsan

Uppdraget slutfört.

Eliza sa...

Haha..Som vi bor,3 mil enkel väg till närmaste samhälle,med affärer,väljer jag väg med max 70,och en del sträckor med 50..Kan köra ut på E4an,men åker aldrig där under vintern..Och aldrig på väg hem med frysvaror i bilen..En olycka där,och man blir stående kanske i timmar..Det är trångt om det händer på enfiligt.. Men hur som,bra att ni fixat vinter på bilen!!

Bert Bodin sa...

@Eliza

Känns bra att vara rustad.