tisdag, mars 29, 2022

En surputtes funderingar

Det kommer signaler från kriget i Ukraina. Funderingar om att dra tillbaka trupper från Kiev, bl.a. Gör surputten det av god vilja? Nej, det tror inte jag:

 - Det här kriget går ju inge bra. Jäkla ukrainare. De ger sig ju inte. Mina grabbar blir ju beskjutna. Inte får jag fram ny manskap heller. Och drivmedel till bilarna och tanksen ... nä, det går skitdåligt för oss ädla krigare. Oj hoppsan ... hoppas ingen hörde det där.
Vi kanske skulle ändra taktik. Lura ukkisarna lite ... hehe. Kanske angripa från nåt annat håll ... hm ...  
Nä nu vet jag... Vi drar oss undan från Kiev och låter Volodomirs grabbar känna sig säkra. Jo, så gör vi. Då drar de in i stan igen och stannar där.

Å så tar jag och släpper en stor jäkla atombomb där ..... Ha hahaha, så typiskt mig, så djävla intelligent. Det ska nog vara jag som kan komma på nå't så genialiskt. Hahahahaha ..... Man är ju en riktig karl.

*****

8 kommentarer:

Turtlan sa...

Hoppas verkligen inte.

Men den gubben kan man lite lika mycket på som en promenad den allra tunnaste isen. Dvs noll!
Finns säkert en baktanke med allt.

Men sen vill han ju gå ur detta som segrare även om han inte är det.

Gubbjävel! Släpp bommen på honom vet ja!

Bert Bodin sa...

@ Turtlan

Ja, jag litar inte ett ögonblick på honom. Allt han gör har en baktanke. Ruggig människa.

Turtlan sa...

Är han ens en människa?

Inser att landet för i öst är märkligt.
Rädd att detta kan trigga igång ännu mer saker.

Men allra helst skulle jag vilja att han halkande i badrummet i sitt lyxiga badrum. Slog i huvudet REJÄLT så han fick ett rejält subduralhematom av den värsta sorten.
Eller helt enkelt ett hjärtstillestånd och någon har glömt ladda batterierna på defribrillatorn.

Grrrrr!

Bert Bodin sa...

@ Turtlan

Han har ju många liv på sitt samvete så ....

Turtlan sa...

Fast helst skulle ha få åka till tribunalen i Haag.
Men sannolikheten är minus noll

Bert Bodin sa...

@ Turtlan

Jo, det kan man bara drömma om.

En statskupp i Ryssland vore heller inte så tokigt. Trots allt finns det nog tänkande människor där också. Vem vet - kanske till och med några i hans innersta krets kan vilja göra något åt situationen.

Anonym sa...

Det är också beklämmande,att läsa,och höra på radion om ryssar i Finland som blir spottade på...Det är ju inte gemene man (kvinna) som är ansvarig för vad som händer...Likadant när svenskarna blev antastade i Norge,under pandemin...Norrmännen betedde sej som om det inte fanns corona där,det var VI som tog dit den...Men arbetstagare från Sverige vill dom ha...I sjukvården,fiskindustrin och oljeriggarna...I övrigt håller jag med föregående talare...Hade en arb kompis,som var ryss,tordes aldrig ha en åsikt om sitt forna fädernesland,pratade i kod med släktingar där hemma...Alltid rädd att bli avlyssnad... Visst är det hemskt..

Bert Bodin sa...

@ Anonym (Värst vad det är många som heter som du.)

Givervis finns massor av ryssar som inte alls sympatiserar med landets ledning och tänkesätt. Synd bara att de inte får komma till tals i deras form av "demokrati".