onsdag, mars 16, 2022

Man ska inte döma ...

.. folk på grund av utseende.

Men idag gör jag ett undantag.

Klipp ur NSD
*****

6 kommentarer:

Allmycke sa...

Tämkte samma sak när jag såg fotot på AB...

Monica sa...

Så passande, vi har precis djupstuderat allt som finns dokumenterat om "den" och jag tror jag måste prata mer med karlar så jag inte får en förvrängd bild av män. Jo talat med några och så trevliga, sympatiska, vettiga, gedigen bakgrund och de har mycket livserfarenhet och bakgrunder också med att någon av deras föräldrar måste kasta sig i en båt och fly hit vid andra världskriget och att det började så väldigt lika som nu och fortsatte efter en viss försiktighet då med från Storbritannien och Frankrike att ingripa men ... En annan djävul men lika.
"Den", ser att döttrarna lever glada livet ja "den" med, älskar vårt väst.
Ha en bra onsdag trots bilden.

Monica sa...

Antal döttrar är lite osäkert likaså antal söner gällande djävul 1 och djävul 2 men det lär finnas en hög som inte alls lever i krossade hus ...

Bert Bodin sa...

@ Allmycke

Det verkar vara en allmän uppfattning.

thord wiman sa...

Du borde inte skicka sådana här klipp, Bert. Nu blir min nattsömn som eljest. Både den här typen och putin m.fl. galenpannor i Ryssland kommer att hamna inför Internationella krigsförbrytartribunalen i Haag. Bra det. Värre är att ingenting av allt som dessa monster frammanat ur Pandoras ask någonsin kommer att kunna göras ogjort.

Vilken skam för mänskligheten de är, fast människor är de ju inte!! Vet inte vad egentligen - något obegripligt, rudimentärt vedervärdigt bara. Ondska, ondskan i sin allra fulaste, förskräckligaste form.

Det de gjort.

Bert Bodin sa...

@ Thord Wiman

Ledsen att jag förstört din nattsömn. Men den kanske inte var så god ändå, med tanke på läget i världen.

Säger bara: Sov gott! 😌