tisdag, mars 22, 2022

Först så var det ...

.. träning på gymet. Sedan lunch på stan med kompisar, som följdes av en promenad till utlämningsstället för DHL-försändelser. Vi hade vinster från postkodlotteriet att hämta. Jag två och Benke en. 

Sedan storhandling på stora affären.  Hemväg skulle leda till biltvätt. Men av det blev inget, för kön var för lång (5 bilar före i kön.) på två olika ställen som vi kollade. 

Hemma igen gick jag en rond till alla grannar. Ringde på för att tala om att vattnet stängs av en timme imorgonbitti. Mellan 7 och 8. Ingen hade lagt märke till det lilla bleka anslaget som satts upp på anslagstavlan i entrén. Alla var så tacksamma för informationen. 

Särskilt tar jag hand om att informera det unga kroatiska par, som nyss flyttat in. De kan ingen svenska, så de hade inte klarat att läsa anslaget i vilket fall som helst. 
 - So tomorrow morning you either have to take your shower before 07 or after 08. And be sure to fill your kettle to ensure your morning coffee, sa jag.
De skrattade och tackade för informationen.

Så var det det där med biltvätten. Besiktning imorgon och då vill nog besiktningsmannen se en välskött kärra. Så det blev en kvällstur för att göra slag i saken igen. Nu var det bara två före i kön, så det löste sig. Glänsande och snygg kan jag visa upp den.

Bokade teaterbiljetter till den 7 april. Och sedan bokade vi en länge efterlängtad så kallad  vinmakarmiddag på en av restaurangerna här i stan. Kul - för vi har saknat dem sedan en annan restaurang slutat med sådana för flera år sedan. Här kan du läsa hur de går till.

Inte är man sysslolös inte.

*****

Inga kommentarer: