Vilken tur du har som får äta sånt här. Har man problem med sin mage går precis allt bort. Eftersom det är gasbildande och svårsmält och med skal och kärnor/fröer som riskerar att fastna och orsaka elände. Likadant med dina broccolistjälkar - att äta stekta sådana är rena döden! Det enda som skulle fungera är din chèvre-kräm men trots alla år i Frankrike förmår jag inte ta en tugga av just den osten. Just sayin’ - om det skulle vara så att du får lust att bjuda mig på middag🤣😂🤣
Och så vackert! ellem
SvaraRadera@ellem
SvaraRaderaJo. Det också. Glömde skriva det.😉
Vilken tur du har som får äta sånt här. Har man problem med sin mage går precis allt bort. Eftersom det är gasbildande och svårsmält och med skal och kärnor/fröer som riskerar att fastna och orsaka elände. Likadant med dina broccolistjälkar - att äta stekta sådana är rena döden! Det enda som skulle fungera är din chèvre-kräm men trots alla år i Frankrike förmår jag inte ta en tugga av just den osten. Just sayin’ - om det skulle vara så att du får lust att bjuda mig på middag🤣😂🤣
SvaraRadera@Monet
RaderaBroccoli är ofta gazeuse. Men med blomkål är det nästan tvärtom; lugnande. Förstår inte varför. Ologiskt, men mycket tydligt.